Wintersport Kirchberg

Geweldige Funparks

Funparks voor elke leeftijd en elk niveau

Funparks in Kirchberg

Snowboarders en freestylers komen in de skigebieden van de Kitzbüheler Alpen vol aan hun trekken. Heerlijk gelegen en met de gondelbanen en bergliften makkelijk te bereiken, bieden de snow- en funparks voor elke leeftijd en elk niveau de juiste uitdaging.

QPark - DC Snowpark in Kitzbühel

Het DC Snowpark in Kitzbühel op de Hanglalm in het skigebied Pass Thurn staat bekend als echt paradijs voor snowboardersen freerider.

Het parkareaal is makkelijk te bereiken met de panoramabaan Kitzbüheler Alpen vanaf Mittersill of Breitmoos. Ook vanaf de Pass Thurn is het freeride-areaal te bereiken met de comfortabele stoeltjeslift Resterhöhe.

Diverse kicker en rails staan garant voor plezier en action op elk niveau. Snowboarden wordt hier tot een waar genot. Als special is er voor de snowboarders ook een speciaal opgezette treeline, waarop talrijke elementen uitnodigen om te jibben.

Het DC Snowpark in de Kitzbüheler Alpen leeft van zijn continue veranderingen, uitbreidingen en verbeteringen. Daarom vinden niet alleen snowboarders en freerider hier veel afwisseling; ook filmcrews en fotografen zijn gek op dit park voor hun documentaires.

Het shapeteam bedenkt elk jaar nog spectaculairdere set-ups. Onder andere kunnen in de Kitzbüheler Alpen een kink rail mystic 5m, een straight box IOU 5m, een jibcan, een curved box 9m, een downrail 9m, een kink box IOU 8m en nog veel meer gerockt worden.