skien

Op weg naar Kirchberg!

Route, plattegrond en vignet 

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Kirchberg is wel nodig als je via Wörgl rijdt. Maar je kunt er ook voor kiezen om bij Kufstein de autobaan te verlaten en verder te rijden over de provinciale weg 171, dan heb je geen autobaan vignet nodig. De route over de 171 is maar 10 minuten langer.

Autoroute naar Kirchberg

De afstand van Utrecht tot Kirchberg is ± 930 km en de reistijd bedraagt ± 10:00 uur.

Met de trein naar Kirchberg

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Kirchberg te komen want Kirchberg heeft een eigen treinstation. Een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Kirchberg is er al vanaf € 80,-. De reis duurt ongeveer 10 á 11 uur en je moet 3 á 4 keer overstappen. 

Per bus naar Kirchberg

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Kirchberg dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Kirchberg zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 85 km (1:11 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Kirchberg

Kirchberg en Kitzbühel liggen in de deelstaat Tirol. Kirchberg ligt op een hoogte van 837 meter en heeft 5.230 inwoners. Kitzbühel ligt op een hoogte van 762 meter en heeft 8.225 inwoners.