Wintersport Kirchberg

Volop gezelligheid

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek...

Après-ski

In het centrum van Kirchberg en op de pistes komt iedere middag een bruisend après-ski feest op gang. Enkele hotspots om lekker door te zakken zijn de Eisbar, Der Tiroler en Café Boomerang. Wil je tot in de late uurtjes doorgaan dan moet je bij discotheek Der Tiroler zijn. Ook Nederlandse artiesten als Wolter Kroes, Dries Roelvink en de Snollebollekes geven regelmatig een optreden in Kirchberg.

Après-ski toppers Kirchberg

Tip
KIRCHBERG IN TIROL - Kitzbüheler Strasse 6

Eisbar

Ieder winterseizoen is de après-ski in Kirchberg vol op gang. Nederlandse artiesten, Nederlandse muziek en een Nederlandse snackbar, de Eisbar heeft het allemaal!

KIRCHBERG IN TIROL - Moselgasse 1

Boomerang

De Boomerang is een kleiner café dan de anderen in Kirchberg, maar zeker niet minder gezellig! Het café heeft een Australische uitstraling met niet alleen een perfecte après-ski belevenis, maar ook een ideale plek voor live voetbaluitzendingen.

KIRCHBERG - Kitzbüheler Str. 8

Boka-bar

In de Bokabar (voorheen Schatzi's Bar) is elke dag live muziek, de beste DJ's, leuke danseressen en het gekste personeel. Hier wordt flink gefeest!

KIRCHBERG - Krinberg 16

Schneebar Oberkaser

Midden op de afdaling van de Maierlpiste vind je de Schneebar Oberkaser. De stemming is in de ochtend al goed bij de Schneebar Oberkaser.