Regio Kirchberg

Het idyllische vakantiedorp Kirchberg ligt in het Brixental, ingebed in de Kitzbüheler Alpen, op slechts 6 km van de wereldberoemde stad Kitzbühel. De imposante kerk in het midden van het dorp draagt bij aan het wonderschone plaatje.

één van de populairste wintersportdorpen van Oostenrijk

Aschau

Naar het zuiden strekt zich het Spertental uit tot het idyllische dorpje Aschau met een prachtig beschermd natuurgebied! Het zeer gevarieerde berglandschap, charmante Tiroolse gastvrijheid en unieke culinaire hapjes zorgen ervoor dat zowel in de zomer als in de winter geen wens onvervuld blijft. Een familievakantie bij de boer heeft in Kirchberg net zoveel aantrekkingskracht als een "all-inklusiv" vakantie in een luxe-hotel.

Sportief

In de zomer laat de ongerepte natuur zich door zowel de wandelaar als de mountainbiker ontdekken. Door het uitgestrekte wegennet in verschillende moeilijkheidsgraden komen zowel beginners als gevorderden aan hun trekken.

Golf

Rondom Kirchberg zorgen goed verzorgde golfplaatsen in de bergen en bij meren voor een golfbelevenis die enig is in zijn soort! De schilderachtige badesee en andere attractieve recreatiegebieden, zoals bijvoorbeeld de kuurplaats (Kneippanlage) in Aschau zorgen voor een sportief en ontspannend verblijf.

Winter

In de winter betoverd Kirchberg door het romantische winterlandschap, dat op honderden kilometers wandelpaden en langlaufloipen verkend kan worden. De grote keuze aan afdalingen voor alle niveaus laat het hart van elke skiliefhebber gegarandeerd sneller kloppen. Onze beginners bieden we de unieke service van gratis oefenliften in het dal om de aantrekkingskracht van de wintersport te ontdekken.