Het dorpje Kirchberg

Het sfeervolle Kirchberg...

Geliefde wintersport bestemming waar altijd wat te beleven is.

Kirchberg

Het authentieke dorp Kirchberg ligt op 837 meter hoogte en is erg populair onder Nederlandse wintersporters en is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. In het dorp, gelegen in de Kitzbüheler Alpen, is altijd wat te beleven. Het centrum wordt gekenmerkt door een middeleeuws kerkje omringd door vele winkels, hotels, restaurants en kroegjes.

Kirchberg staat bekend om de prima wintersport mogelijkheden en de bruisende après-ski. Op slechts 6 km afstand ligt het wereldberoemde Kitzbühel. Kirchberg en Kitzbühel vormen tegenwoordig één van de meest populaire wintersportdorpen van Oostenrijk.

Accommodaties in Kirchberg

In Kirchberg heb je een ruime keuze aan accommodaties. Hotels, appartementen, pensions en chalets behoren o.a. tot de mogelijkheden. Kirchberg en Kitzbühel zijn de twee populaire dorpen van het skigebied en de prijzen liggen net even wat hoger dan in de kleinere dorpen. De combinatie van een prachtig skigebied en een bruisende après-ski zorgen er voor dat jaarlijks veel wintersporters kiezen voor een verblijf in Kirchberg.

Pistekaart Kirchberg

Pistekaart kirchberg Bekijk pistekaart Interactieve pistekaartPistekaart Kirchberg - Kitzbühel
188 km piste totaal
106 km blauwe piste 56 %
66 km rode piste 35 %
16 km zwarte piste 9 %
Dal: 800 m - Hoogste punt: 2.000 m
16 gondels | 28 stoelliften | 9 sleepliften
922 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:25 uur

Zomer in Kirchberg

In de zomer is er in Kirchberg veel te beleven. Fietsen, wandelen of golfen, Kirchberg staat garant voor een fantastische en variërende vakantie! Tijdens de warme zomerdagen kun je heerlijk af koelen in een van de aanwezige zwembaden of meren. Wandelaars kunnen genieten van meer dan 500km wandelwegen en voor fietsers staan meer dan 600km fiets- en mountainbikewegen klaar door de prachtige natuur en imposante bergtoppen.

Plattegrond Kirchberg

Kirchberg ligt op 921 km rijden vanaf Utrecht en de reistijd bedraagt 9:48 uur. Kirchberg ligt op een hoogte van 837 meter.