Wintersport en
zomervakantie

 

skien

Appartementen Kirchberg

Kirchberg heeft een groot aanbod appartementen en veruit de meeste reizigers kiezen dan ook voor dit type accommodatie. Kirchberg telt 196 appartementen, 34 hotels en 28 vakantiewoningen dus er is altijd wel een accommodatie beschikbaar. Daarnaast zijn er in Kirchberg diverse andere mogelijkheden zoals zimmer frei, gasthof en logeren op de boerderij. Om je op weg te helpen met het boeken van een appartement hebben we de beste aanbieders voor je op een rij gezet.

Appartement via de VVV

Zoals alle andere skigebieden heeft Kirchberg een VVV (Tourismusverband) waar je alle accommodaties kunt boeken.  Klik hier voor een overzicht van alle 196 appartementen in Kirchberg. De meeste appartementen liggen dichtbij het centrum dus een restaurant, supermarkt of winkeltje is altijd op loopafstand. Mocht je niets kunnen vinden dan kun je een vrijblijvende aanvraag indienen. Appartementen-eigenaren kunnen op je aanvraag reageren in de vorm van een vrijblijvende aanbieding. Klik hier om een vrijblijvende aanvraag in te voeren.

Populaire appartementen

Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire appartementen in Kirchberg.  Op basis van een goede beoordeling en een groot aantal reviews zijn deze appartementen geselecteerd.