Après-ski

In het centrum van Kirchberg en op de pistes komt iedere middag een bruisend après-ski feest op gang. Enkele hotspots om lekker door te zakken zijn de Eisbar, Der Tiroler en Café Boomerang.

Wir wollen Party machen!

Wil je tot in de late uurtjes doorgaan dan moet je bij discotheek Der Tiroler zijn. Ook Nederlandse artiesten als Wolter Kroes, Dries Roelvink en de Snollebollekes geven regelmatig een optreden in Kirchberg.

Après-ski toppers Kirchberg

tip

Eisbar

Kirchberg - Kitzbüheler Strasse 6

Ieder winterseizoen is de après-ski in Kirchberg vol op gang. Nederlandse artiesten, Nederlandse muziek en een Nederlandse snackbar, de Eisbar heeft het allemaal!

Tip

Der Tiroler

Kirchberg - Lendstraße 18

Als elke andere bar dicht is, dan is er nog genoeg tijd om door te feesten bij Der Tiroler. Er zijn regelmatig optredens en live-events die voor een goede sfeer zorgen.

Boomerang

Kirchberg - Moselgasse 1

De Boomerang is een kleiner café dan de anderen in Kirchberg, maar zeker niet minder gezellig! Het café heeft een Australische uitstraling met niet alleen een perfecte après-ski belevenis, maar ook een ideale plek voor live voetbaluitzendingen.

Schneebar Oberkaser

Kirchberg - Krinberg 16

Midden op de afdaling van de Maierlpiste vind je de Schneebar Oberkaser. De stemming is in de ochtend al goed bij de Schneebar Oberkaser.

Schatzi's Bar

Kirchberg - Kitzbüheler Str. 8

Voor een vast bedrag kun je de hele avond met je vrienden je eigen bier tappen. Op woensdag is er de Zipfer après-ski met leuke giveaways, en op vrijdag is er een karaokeavond.